Demok, képernyőminták

Ismerkedjen meg termékeinkkel, megoldásainkkal! Próbálja ki alkalmazásaink demo változatait, böngésszen a feltöltött képernyőminták között!

contentHeaderPic01screenshot.jpg

KépernyőmintákKépernyőminták

 

Kezdőlap

Fedezze fel a TriDoc rendszert! Tekintse meg a rendszer videó bemutatóját, haladjon végig az első lépéseken!  

Dashboard

Kezdje napi feladatainak elvégzését itt! Iktassa beérkező dokumentumait, adjon ki dokumentumkészítési feladatokat, kövesse nyomon aktuális feladatait! 

Dokumentum lista

Ebben a listában láthatók a rendszerben iktatott dokumentumok. Az ikonokra kattintva megnyithatjuk a dokumentum kartonokhoz csatolt fájlokat. 

Dokumentum iktatás

Minden dokumentumhoz egy adatkartont és egy vagy több verziókartont tárol a rendszer. Állományokat verziókartonhoz tudunk feltölteni. 

Jóváhagyási folyamatok

Ez a funkció teszi lehetővé a különböző jóváhagyási workflow modellek és a hozzájuk tartozó jóváhagyó személyek megadását. 

Jóváhagyási feladataim

Ez a munkalista mutatja, hogy milyen aktuális és késő jóváhagyási feladatai vannak a bejelentkezett felhasználónak.

Dokumentum történet

A dokumentum történet megmutatja, hogy ki, mikor iktatta, hagyta jóvá, módosította, vagy törölte az adott dokumentumot. 

Archívum - Keresés

Ez a keresés lehetővé teszi, hogy az összes tárolt adat alapján kereshessünk az új és régi dokumentum verziók között. 

Dokumentum statisztikák

A beépített statisztikák a keletkezett dokumentumok mennyiségéről és az átlagos várakozási időkről nyújtanak információt.

Dokumentum kategóriák

A dokumentum kategóriák menüben a rendszerben használt dokumentum kategóriákhoz tartozó dokumentum listák érhetők el, ezáltal megkönnyítve a dokumentumok rendszerezett, egységes kezelését. 

Cégek listája

Itt kereshetők a rendszerben tárolt cégek adatai. Meglévő központi SOA partnertörzs esetén javasoljuk ennek a funkciónak az integrálását.

Cégek karbantartása

Ez a funkció teszi lehetővé a cégek adatainak rögzítését és módosítását. A cégeket cégcsoportokhoz, illetve felettes szervezeti egységhez rendelhetjük. 

  • 1 / 3