Ugrás a tartalomra

Kutatási minta nyilvántartó megoldás

Kutatási minta

Kutatási minta nyilvántartó megoldás

Kutatási minta nyilvántartó megoldásunk olyan kutatási területtől független alkalmazás, amelyben a kutatásainkhoz kapcsolódó minták adatait és dokumentációját tárolhatjuk rendszerezett formában, ezáltal biztosítva azok gyors hozzáférhetőségét a kutatók számára.

Felhő alapú - privát vagy publikus felhőben elhelyezett - minta nyilvántartó alkalmazásunk bevezetésével lehetővé válik a tárolt minták fel- és letöltése kutatóink bárhol is tartózkodjanak a világban.

A mintákhoz azok alap adatain felül kutatási területtől függően számos egyéb, egyedileg meghatározható adatot is tárolhatunk. Rendszerünk támogatja a vonalkód alapú azonosítást, valamint a minták egyéb külső egyedi azonosítóinak kezelését is.

Rögzített mintáit kutatási projektekhez rendelheti, a mintákhoz való hozzáférést többszintű jogosultsági rendszerrel szabályozhatja.

Megoldásunk alkalmas akár több különálló kutató labor vagy intézet mintáinak elkülönített tárolására is.

Amennyiben tárolt mintáinak adatait vizuális formában is szeretné megjeleníteni, kérje kiegészítő vizualizációs modulunkat, melyben számos diagram közül választhatók ki az adatok megjelenítésére legalkalmasabbak.

K+F pályázati projektekben résztvevő ügyfeleink számára a szoftver a pályázati és projekt dokumentációk tárolására is integrált megoldást nyújt.

 

Megoldásunkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal: sales@trilobita.hu vagy +36 1 220 6458

Iratkezelő megoldást keres?

Ismerje meg TriDoc enterprise megoldásunkat.