Nagyvállalati megoldások

Nagyvállalati rendszereinket a legfontosabb üzleti területekre egyedi igények alapján alakítjuk ki, egy-egy személyre szabott fejlesztési projekt keretein belül.

Dokumentum menedzsment, ügyfélkapcsolat menedzsment, vállalati folyamat kezelés, jutalék kalkuláció, multi projekt menedzsment ...

Header man

Marketing kampány menedzsment Marketing kampány menedzsment

A Trilobita ATL és BTL Kampány menedzsment megoldás új távlatokat nyit a kommunikáció területén.


Rendszerünket a Procter&Gamble 38 országban használja!

A marketinggel kapcsolatban a leggyakrabban elhangzó kulcsszó a kreativitás, a szellemi alkotástól azonban hosszú út vezet a megvalósításig. Legyen szó egy új termék bevezetéséről vagy egy e-mail kampányról, számos olyan tevékenység merül fel, amely megfelelő IT eszközzel leegyszerűsíthető, automatizálható, rengeteg időt és munkaerőt takarítva meg a marketing-kommunikációs osztály számára. Szakemberekkel együttműködve e célból fejlesztettük ki kampány menedzsment megoldásunkat.

Kampánytervezés – Egyszerű és átlátható

A kampányok esetén a cégvezetést leginkább érdeklő szempontok a költségvetés és az eredmény.

A Trilobita ATL and BTL campaign management solution támogatja a részletes budget-tervezést, a folyamatos terv-tény adatok összehasonlításával pedig világos képet kaphatunk a kampányok pénzügyi adatairól.

Termékünk lehetőséget kínál a kampányok és alfolyamataik pontos ütemezésének kialakítására, a folyamatos ellenőrzéshez pedig a határidők előtt automatikus figyelmeztető üzenetek generálhatók. Mindezek mellett rendszerünk támogatja a kampány megtervezésekor nélkülözhetetlen erőforrás-szükséglet felmérését és tervezését, biztosítva ezzel az emberi és a tárgyi erőforrások optimális kihasználását.

 

Kampány végrehajtása – Színvonalas és felhasználóbarát

A kampány megvalósítása alatt a Trilobita ATL and BTL Campaign management solution állandó támogatást biztosít az operatív munkához. A kampányokhoz rendelt munkalistákkal az érintettek folyamatosan nyomon követhetik a tervezett, a határidőn túli és a jóváhagyásra váró feladataikat.

Ezek mellett olyan opcionális funkciókkal láttuk el kampánymenedzsment megoldásunkat, mint pl. borítékoló vezérlés, címke nyomtatás és e-mail küldés a klasszikus DM kampányok támogatására. A rendszerhez SMS, MMS kampányok automatikus lebonyolítására alkalmas modulok is rendelhetők.

Főbb termékfunkciók:    

 • Célcsoport képzés mikrocsoportok alapján

 • Célcsoport képzés ügyfelek alapján

 • Fehér foltok irritált ügyfélcsoportok

 • Kampány-nyilvántartás

 • Kampány koordináció

 • Kampány áttekintő Dashboard

 • Budget tervezés

 • Hálós tervezés

 • Kampány ütemezés, idősík tervezés

 • Kapacitástervezés

 • Ütemezés diagram

 • E-mail, sms figyelmeztetés generálás

Nemzetközi referencia megoldás

A Procter&Gamble felkérésére 2000-ben kezdte el cégünk a CEEMEA (Central Eastern Europe, Middle East, Africa) régió egyik kulcsfontosságú integrált nagyvállalati rendszerének fejlesztését. Ezt a B2B webes alkalmazást kezdetben 5 országból használták, majd további 33 ország kapcsolódott be a rendszerbe.

Az alkalmazás tisztán webes, Oracle platformon lett kifejlesztve, és annak érdekében, hogy a 38 országra kiterjedő rendszer további régiókba kiterjeszthető legyen 2004-ben a rendszert újraterveztük és optimalizáltuk a legújabb Oracle webes technológiákra.

 

Képernyőminták megtekintése >>