Trilobita Informatikai Zrt.

Magas minőségű informatikai megoldások közepes és nagyvállatok egyedi üzleti problémáinak megoldására. Szakembereink a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, többdimenziós módszertan mentén tervezik meg és fejlesztik le az Ön számára specifikusan kialakított rendszereket.

Header_woman1

TriDoc standardTriDoc standard

Magas szintű dokumentum menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalkozások számára. Hogy a hatékony és egyszerű dokumentumkezelés az Ön vállalatánál is valósággá váljon.

A TriDoc termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentumkezelési  folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordífordítás jelentősen csökken.

A TriDoc standard termék 5 felhasználói licencet tartalmaz, mely további licencek vásárlásával 5 felhasználónként korlátlanul bővíthető. 

 

Kedvezményes csomagár, kizárólag az MVP program keretében: 287 760 Ft

Egy ügyfél kizárólag egy csomagot vásárolhat meg kedvezményesen. A csomagban foglalt licencek további normál licencekkel korlátlanul bővíthetők.

A csomagajánlathoz kiegészítő szolgáltatások igénybevételére van mód.

 

Kiemelt referenciáink:

  • Linamar Hungary Zrt.

  • TV2 Média Csoport Kft.

  • Bank of China Hungary Zrt.

 

A termékhez kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!


További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolattartó: Lukács Dénes

  • Telefon: +36 1 220 6458

  • Mobil: +36 20 281 3695

  • E-mail: dénes.lukács@trilobita.hu