Ugrás a tartalomra

Kutatási projektek

Trilobita - Bemutatkozó

Töltse le rövid cégismertető bemutatónkat.

Letöltés

Kiemelt referenciák

 • Az OTP Bank iktató, dokumentumkezelő rendszerének bevezetését 2016 nyarán kezdtük meg. Az IT Fejlesztési Igazgatóság alapiktatási folyamatának, valamint a market sounding folyamatoknak éles üzemi indulása 2017 elején történt meg.

  OTP Bank Nyrt. Iktató- és dokumentumkezelő rendszer
 • Az UniCredit Bank jutalékos rendszerben történő szolgáltatás értékesítésének elszámolás támogatására rendelte meg tőlünk jutalékszámítási megoldását, amelyet egy hat hónapos bevezetési és testreszabási fázis után 2007. júliusától folyamatosan üzemeltet. 

  UniCredit Bank Zrt. Jutalék menedzsment megoldás
 • A projekt során a Richter Gedeon Nyrt. korábbi iratkezelő megoldásának leváltását, az iratok migrálását végeztük el az Informatikai Főosztály részére. Jelenleg a rendszer szervezeten belüli roll-outja tervezési fázisban van.

  Richter Gedeon Nyrt. Iratkezelő megoldás
 • A Linamar Hungary Zt.- nél a 2011-2012-es év fordulóján került bevezetésre TriDoc standard rendszerünk, melyet ügyfelünk elsősorban megrendelések, beszerzési engedélyek, számlák, HR dokumentumok és metrológiai jegyzőkönyvek iktatására, elektronikus kezelésére használ.

  Linamar Hungary Zrt. Dokumentumkezelő megoldás
 • A LAPKER Csoport 2014-2015 fordulóján öt cégére párhuzamosan vezette be a TriDoc megoldást. A rendszer bevezetésének főbb, hosszú távú céljai az iratok manuális kezelésének megszüntetése, a papír alapon történő engedélyezési folyamatok szoftverrel történő kiváltása, valamint a szerződések digitálistárolása voltak.

  Magyar Lapterjesztő Zrt. Irat- és ügykezelő megoldás
 • A Paks II. projekt kapcsolódó iratainak tárolására az MVMI Informatikai közreműködésével került bevezetésre a TriDoc enterprise rendszer. A rendszer legfőbb feladata az iratok tárolása és megfelelő jogosultság alapú elérhetőségének biztosítása, valamint a projekt alapú jóváhagyási folyamatok támogatása.

  Paks II. Zrt. Iktató- és iratkezelő megoldás

KMOP-1.1.1-09/1

MiBio projekt
Mesterséges intelligencia interdiszciplináris alkalmazása az állatbiotechnológia - informatika korrelációjában

Megtekintés

KMOP-2011-1.1.4/A-B

MiBio II. projekt
Mesterséges intelligenciára alapozott ivarsejt minősítési szolgáltatás továbbfejlesztése és felhasználásának szélesítése

Megtekintés

KMR_12-1 pályázat

Envirotox projekt
Egyedi módszer kifejlesztése környezeti minták ökotoxikológiai vizsgálatára hal modellrendszerben

Megtekintés

GOP-1.1.1-11

Kardiotox projekt
Kardiotoxikológiai tesztek eredményességét támogató szoftver kifejlesztése

Megtekintés

Iratkezelő megoldást keres?

Ismerje meg TriDoc enterprise megoldásunkat.