Ugrás a tartalomra

Referenciák

Trilobita - Bemutatkozó

Töltse le rövid cégismertető bemutatónkat.

Letöltés

For corporate information in English please click here.

Kiemelt referenciák

 • Az MVM Csoporthoz tartozó Atomix Kft. iratainak iktatására TriDoc enterprise rendszerünket választotta. Az iktatási és iratkezelési feladatokat a rendszer alapfunkciói látják el.

  Atomix Kft. Iratkezelő alkalmazás bevezetése
 • A Pauker Nyomdával együttműködésben kifejlesztett PrintInd4 nyomdai gyártócella intelligens adatgyűjtő és optimalizáló megoldás elsősorban a heterogén technológiákat alkalmazó nyomdák integrált adatgyűjtését és ezáltal a gyártási folyamatok optimalizálását hivatott támogatni. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően a megoldás egyéb gyártói környezetekben – például gépgyártás - is kitűnően alkalmazható.

  Pauker Holding Kft. Nyomdai gyártócella intelligens adatgyűjtő és optimalizáló megoldás
 • A Hidrofilt Kft.-vel együttműködve, közös kutatás-fejlesztési projekt keretében fejlesztettük ki GMF Big Data adatgyűjtő megoldásunkat, mely kifejezetten vízkezelő berendezések, vízművek és szennyvíztelepek adatainak teljeskörű monitorozására és adatelemzésére alkalmas. Szoftveres megoldásunkat a Hidrofilt Kft. sajátfejlesztésű konténeres víztisztító berendezéseibe integrálta.

  Hidrofilt Kft. GMF Big Data adatgyűjtő megoldás
 • A MITO Communications Zrt. a 2019-2020-as évek fordulóján vezette be TriDoc standard dokumentumkezelő megoldásunkat. A rendszert számos pontján testreszabva vette használatba ügynökségi tevékenységekkel foglalkozó ügyfelünk.

  MITO Communications Zrt. TriDoc dokumentumkezelő megoldás
 • Az OTP Bank iktató, dokumentumkezelő rendszerének bevezetését 2016 nyarán kezdtük meg. Az IT Fejlesztési Igazgatóság alap iktatási folyamatának, valamint a market sounding folyamatoknak éles üzemi indulása 2017 elején történt meg. A rendszert azóta a bank több üzleti területe is használatba vette saját iratkezelési igényeinek lefedésére.

  OTP Bank Nyrt. Iktató- és dokumentumkezelő rendszer
 • Az UniCredit Bank jutalékos rendszerben történő szolgáltatás értékesítésének elszámolás támogatására rendelte meg tőlünk jutalékszámítási megoldását, amelyet egy hat hónapos bevezetési és testreszabási fázis után 2007. júliusától folyamatosan üzemeltet. 

  UniCredit Bank Zrt. Jutalék menedzsment megoldás
 • A projekt során a Richter Gedeon Nyrt. korábbi iratkezelő megoldásának leváltását, az iratok migrálását végeztük el az Informatikai Főosztály részére.

  Richter Gedeon Nyrt. Iratkezelő megoldás
 • A Linamar Hungary Zt.- nél a 2011-2012-es év fordulóján került bevezetésre TriDoc standard rendszerünk, melyet ügyfelünk elsősorban megrendelések, beszerzési engedélyek, számlák, HR dokumentumok és metrológiai jegyzőkönyvek iktatására, elektronikus kezelésére használ.

  Linamar Hungary Zrt. Dokumentumkezelő megoldás
 • A LAPKER Csoport 2014-2015 fordulóján öt cégére párhuzamosan vezette be a TriDoc megoldást. A rendszer bevezetésének főbb, hosszú távú céljai az iratok manuális kezelésének megszüntetése, a papír alapon történő engedélyezési folyamatok szoftverrel történő kiváltása, valamint a szerződések digitálistárolása voltak.

  Magyar Lapterjesztő Zrt. Irat- és ügykezelő megoldás
 • A Paks II. projekt kapcsolódó iratainak tárolására az MVMI Informatikai közreműködésével került bevezetésre a TriDoc enterprise rendszer. A rendszer legfőbb feladata az iratok tárolása és megfelelő jogosultság alapú elérhetőségének biztosítása, valamint a projekt alapú jóváhagyási folyamatok támogatása.

  Paks II. Zrt. Iktató- és iratkezelő megoldás

Referenciák

Több mint 20 éves működése alatt a Trilobita számos nemzetközi és magyar vállalat számára készített egyedi informatikai megoldásokat. A kisebb rendszerek fejlesztését követően 1999-ben a HVG Lapkiadó Rt.-nél bevezetett előfizetői és disztribúció-kezelő rendszerrel tevékenységünk fókuszába a nagyvállalati rendszerek kerültek.

A projektek során számos üzletág képviselői tartoztak ügyfeleink közé, ebből eredően a megoldandó üzleti problémák köre is igen széles spektrumot ölelt fel.

Szakembereink a projekt legelső fázisától, az igények specifikálásától a legutolsó lépésig, a fejlesztett rendszer bevezetéséig projektvezetési és tanácsadási tevékenységgel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Számos általunk fejlesztett rendszer esetében ügyfeleink a bevezetést követően is igénybe veszik támogató tevékenységünket.

Cégünk a következő területeken rendelkezik tapasztalatokkal, kiemelkedő üzleti ismeretekkel:

 • Nagyvállalati irat- és dokumentumkezelő és workflow rendszerek teljes körű kialakítása

 • Bankok, biztosítók, telekommunikációs cégek jutalékszámításának teljes körű informatikai kialakítása

 • Nagyvállalatok vezetői jelentéseinek automatikus forrásadat gyűjtése és generálása 

 • Ügyfélkapcsolati rendszerek bevezetése (operatív, analitikus, kollaboratív CRM megoldások)

 • Projektnyilvántartó és projektkontrolling megoldások

 • Büdzsétervező és ellenőrző megoldások

 • Cégcsoportoknak, szolgáltató cégeknek speciális B2B megoldások

 • Médiaterületen háttérszolgáltatások biztosítása

 • Adatgyűjtő, -vizualizációs és monitoring megoldások (IoT, Big Data)

 • Mesterséges intelligencia (AI) alapú üzleti működést támogató megoldások

 • Kutatás-fejlesztési és projekt menedzsment szolgáltatások

Referenciák üzleti területek szerint

OTP Bank Nyrt., UniCredit Bank Zrt., Bank of China Magyarország
MVMI Zrt., Paks II Zrt., Linamar Hungary Zrt., Atomix Kft., Richard Fritz Kft., Martin Metal Product Kft.
Richter Gedeon Nyrt., PannonPharma Kft.
TriGránit csoport, Aqua General Kft., Bodrogi Bau Kft.
Lapcom Zrt., Magyar Lapterjesztő Zrt., Pauker Nyomdaipari Kft.
MITO Communications Zrt., Aquaworld Zrt., Hilltop Neszmély Zrt., HungaroSpa Hajdúszoboszló, Hidrofilt Kft., Transmoduls Kft., HALKER Kft., Antenna Hungária Zrt., Invitech ICT Services Kft.

Iratkezelő megoldást keres?

Ismerje meg TriDoc enterprise megoldásunkat.