Referenciáink

Kiadók, energetikai szolgáltató, bankok, televíziók, építőipari kivitelező, minisztérium stb.- referenciák az üzleti élet szinte minden területéről

Projekt menedzsment, jutalék kalkuláció, dokumentum menedzsment, videó streaming, hirdetéskezelés megoldások és szolgáltatások a legszélesebb palettáról

TopReferences

Energetika, építőipari és ipari szektorEnergetika, építőipari és ipari szektor

MVM Paks II Fejlesztő Zrt.

Rendszer: TriDoc Professional document management Bevezetés: 2015

Az MVM Paks II. projekt kapcsolódó iratainak tárolására az MVMI Informatikai közreműködésével került bevezetésre a TriDoc enterprise rendszer. A rendszer legfőbb feladata az iratok tárolása és megfelelő jogosultság alapú elérhetőségének biztosítása, valamint a projekt alapú jóváhagyási folyamatok támogatása.
A rendszert korlátlan felhasználói licencek szállításával az MVM Paks II. Fejlesztő Zrt. minden munkatársa számára elérhetővé tettük.

 

TriGránit Fejlesztő Zrt.

Rendszer: TriDoc Professional document management Bevezetés: 2012, 2015

Legjelentősebb építőipari projektünk során ügyfelünk igényei elsősorban a beérkező számlák és megrendelések iktatása és jóváhagyatása, valamint a jóváhagyási folyamatok pontos nyomon követése köré összpontosultak. A szállított enterprise rendszer és a Microsoft Axapta rendszer között webes alapú kapcsolatot alakítottunk ki. A közeljövőben, a projekt második fázisában egy IBM Datacap kapcsolat is kialakításra kerül.

A 2015-ös év elején, egy nagyobb verziófrissítés keretében a TriGránit Fejlesztési Zrt. a TriDoc enterprise rendszer legújabb verziójára frissítette rendszerét.


Linamar Hungary Zrt.

Rendszer: TriDoc Easy document management Bevezetés: 2012-2013

A Linamar Hungary Zt.- nél a 2011-2012-es év fordulóján került bevezetésre TriDoc standard rendszerünk, melyet ügyfelünk elsősorban  megrendelések, beszerzési engedélyek, számlák, HR dokumentumok és metrológiai jegyzőkönyvek iktatására, elektronikus kezelésére használ. 

A folyamatos bővítés és termékfrissítés eredményeként 2013-ra - több kiegészítő funkció mellett - megvalósult az IBM Datacap OCR rendszerrel történő interfész kialakítása, valamint metaadatok OCR során történő kiolvasásának és a sablon alapú dokumentumgenerálás megvalósítása. Jelenleg ügyfelünk dokumentumkezelési feladatait a TriDoc standard termék alapfunkciói látják el. 

 

MVM Informatika Zrt.

Rendszer: TriDoc Professional document management Bevezetés: 2010

A 2010-es év az egyik legjelentősebb projekt  keretében energiaipari ügyfelünk teljes iratkezelését a bevezetett TriDoc enterprise rendszerrel valósítottuk meg.  A projekt során a TriDoc rendszert integráltuk az EMC Documentum, és a SAP rendszerekkel. A TriDoc rendszert és a projektet a HP Magyarország szállította.

 

Arcadom Építőipari Zrt.

Rendszer: Projekt alapú termelésirányító rendszer Bevezetés: 2009

Az Arcadom Zrt. projekt alapú termelésirányító rendszerét alapvetően az építőipari beruházásokkal kapcsolatos projektjeik dokumentálására és nyomon követésére rendelték meg. A projekt során egy olyan átfogó megoldás került kifejlesztésre, amely a különböző szervezeti egységek közötti projektkezelést is elősegíti. A rendszerbe kerül minden projektdokumentum és jegyzőkönyv, melyek jóváhagyása rugalmas workflow segítségével történik. A cég vezetése számára vezetői információs rendszerfunkciók és kontrolling funkciók is kialakításra kerültek, valamint megoldásunkat az Axapta pénzügyi rendszerhez illesztettük. A rendszer támogatja a projekt utókezelésével kapcsolatos igények kielégítését is.

 

OTP Ingatlan Zrt.

Rendszer: PMQ-II Projekt menedzsment rendszer Bevezetés: 2003

A Magyarország legnagyobb bankjának irányítása alatt álló cégcsoport jelentős tagja – a bankszakma számára – speciális feladatkörrel rendelkezik: ingatlanok építése, értékesítése és üzemeltetése. A PMQ-II bevezetési projekt 6,5 hónapig tartott, ebből 2 hónapot BPR, 1 hónapot rendszertervezés, 2 hónapot fejlesztés és testreszabás, valamint 1,5 hónapot informatikai bevezetés vett igénybe. Ezután a 15 telephellyel rendelkező szervezet nagyságából és a három üzleti tevékenység implementálásából fakadóan további 4 hónap volt szükség a szervezeti bevezetéshez.

TriGránit Fejlesztő Zrt.

Rendszer: TriDoc enterprise 1.5 Felhasználók száma: 50  Bevezetés: 2012

Legjelentősebb építőipari projektünk során ügyfelünk igényei elsősorban a beérkező számlák és megrendelések iktatása és jóváhagyatása, valamint a jóváhagyási folyamatok pontos nyomon követése köré összpontosultak. A szállított enterprise rendszer és a Microsoft Axapta rendszer között webes alapú kapcsolatot alakítottunk ki. A közeljövőben, a projekt második fázisában egy IBM Datacap kapcsolat is kialakításra kerül.