Referenciáink

Kiadók, energetikai szolgáltató, bankok, televíziók, építőipari kivitelező, minisztérium stb.- referenciák az üzleti élet szinte minden területéről

Projekt menedzsment, jutalék kalkuláció, dokumentum menedzsment, videó streaming, hirdetéskezelés megoldások és szolgáltatások a legszélesebb palettáról

TopReferences

Kiadók és médiavállalatokKiadók és médiavállalatok

Magyar Lapterjesztő Zrt.

Rendszer: TriDoc Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2015

A LAPKER Csoport az elmúlt évek egyik legátfogóbb informatikai projektjében öt cégére párhuzamosan vezette be a TriDoc enterprise rendszert. A Szerződéskezelő és bejövő számla engedélyező rendszer bevezetésének főbb, hosszú távú céljai az iratok manuális kezelésének megszüntetése, a papír alapon történő engedélyezési folyamatok szoftverrel történő kiváltása, és ezáltal a folyamatok nyomon-követhetőségének biztosítása, valamint a szerződések digitális alapon történő tárolása voltak.
A rendszer által kezelt főbb folyamatok:

  • Szerződés kezelési folyamat (Létrehozás, Engedélyezés, Aláírás, Lezárás)

  • Beszerzési megrendelés kezelési folyamat (Létrehozás, Engedélyezés, Lezárás)

  • Számla engedélyezési folyamat (Iktatás, Engedélyezés, Kifizetés, Lezárás)

 

TV2 Média Csoport Kft. (korábban: MTM-SBS Zrt.)

Rendszer: TriDoc Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2013

A 2008-ban bevezetett, elsősorban szerződések és számlák kezelésére használt TriDoc rendszert 2013 nyarán a TriDoc termék új verziójával váltotta le ügyfelünk. A TriDoc standard 2.6 bevezetésével nemcsak a korábban használt rendszer funkcionális bővítésére került a sor, hanem a felhasználási területek kiterjesztésére is. Az újonnan bevezetett rendszerben a szerződéskezelés mellett kiemelt szerepet kapott a megrendelésekhez kapcsolódó dokumentumoknak a kezelése is.

A projekt során a megrendelés- és szerződéskezelési feladatok által támasztott funkcionális igényeket az alaptermékkel, valamint annak beépített testreszabási opcióinak segítségével valósítottuk meg. A bevezetett rendszer egyik különlegessége a dokumentum típusonként egyedileg meghatározott több száz jóváhagyási workflow.

 

Magyar RTL Televízió Zrt. - RTL Klub

Rendszer: TriDoc standard 2.0 Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2011

Korábbi ügyfelünk számára ezúttal egy megrendeléskezelési funkciókkal bővített dokumentum kezelő megoldást szállítottunk, melynek alapja a 2007-ben bevezetésre került TriDoc termék új verziója. A megvalósított funkciók közé tartoznak többek között a megrendelés feladás, megrendelési feladatok kiadása és nyomon követése, a megrendelésekhez kapcsolódó dokumentumok rögzítése, valamint a határidő-figyelés. Kialakításra kerültek továbbá a megrendelésekhez kapcsolódó riportok is.

 

Live Info Produkciós Kft.

Szolgáltatás: mediachannel.hu pro+ Típus: Központi videó kezelő Bevezetés: 2011

2011-ben első produkciós oldali ügyfélként a Live Info Produkciós Kft. a magyar piacon még úttörő kezdeményezésének lehettünk részesei. Ügyfelünk a saját maga által gyártott tartalmakat értékesíti a magyarországi online média szereplői felé, és egyben a mediachannel.hu reklámkezelési funkcióit kihasználva hirdetési felületeket is kínál a hirdetői piac számára.

liveinfo.blog.hu

 

Marquard Média Magyarország Kft.

Szolgáltatás: mediachannel.hu pro+ Típus: Központi videó kezelő Bevezetés: 2009

2009 őszétől a Marquard Média Magyarország magazinkiadó vállalat vezető magazinjainak online felületein a mediachannel.hu központi videó kezelő háttérszolgáltatás segítégével jelennek meg a videó tartalmak.

playboy.hu, joy.hu, ckm.hu

 

Centrál Médiacsoport Zrt. (korábban: Sanoma Media Budapest Zrt.)

Szolgáltatás: mediachannel.hu pro+ Típus: Központi videó kezelő Bevezetés: 2008

2008 októberétől a Centrál Médiacsoport Zrt. on-line magazinjai a mediachannel.hu központi videó kezelő szolgáltatását veszik igénybe videós tartalmaik portáljaikon való megjelenítésére. Streaming szolgáltatásunk segítségével a szerkesztőségek komplett videó tartalmait egy központi videótárban tárolják, amely a tárolás mellett lehetővé teszi a videó és hanganyagok adminisztrációját, a lejátszók szerkesztését, a látogatottsági adatok nyomon követését illetve a lejátszókban elhelyezhető reklámok menedzsmentjét. A rendszerünk által biztosított jogosultság kezelésnek köszönhetően a szerkesztőségek külön-külön tudják kezelni az általuk készített és feltöltött videókat, valami egy-egy szerkesztőségen belül is lehetőség nyílik a feladatkör alapú jogosultság meghatározásra.

nlcafe.hu, storyonline.hu, fn.hu, hotdog.hu, mobilport.hu

 

Műsor-Hang Kft. - Gazdasági Rádió

Szolgáltatás: mediachannel.hu pro Típus: Központi videó kezelő Bevezetés: 2008

Magyarország vezető gazdasági rádiója weboldalának 2008 év eleji megújulását követően az on-line élő rádióadások mellett meglévő (archív) hanganyagait is elérhetővé kívánta tenni látogatói számára. Jelenleg a Gazdasági Rádió teljes hanganyag-állományát mediachannel.hu központi videó kezelő szolgáltatás segítségével tárolja, illetve helyezi el portálján.

gazdasagiradio.hu

 

MTM-SBS Zrt. - TV2

Rendszer: TriDoc Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2008

2008-ban a TV2 komplex dokumentumkezelő rendszerének bevezetését végeztük. A projekt ebben az esetben különböző speciális igényeket kielégítő Trilobita alkalmazás-mozaikokból és a Trilobita SOA Framework felhasználásával készülő fejlesztésekből állt. A projekt tartalmazta a szükséges tervezést, fejlesztést, testreszabást, informatikai és ügyviteli tesztelést valamint a kulcsfelhasználók oktatását.

 

Magyar RTL Televízió Zrt. - RTL Klub

Rendszer: TriDoc Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2007

Az RTL KLUB, Magyarország egyik vezető kereskedelmi TV csatornájának komplex elektronikus dokumentumkezelő rendszerét szállította cégünk 2007 első félévében. A projekt során az alaptermék szállításán kívül számos egyedi megoldás került kialakításra. A bevezetési projekt 6 hónapig tartott. A projekt tartalmazta a szükséges tervezést, fejlesztést, testreszabást, informatikai és ügyviteli tesztelést valamint a kulcsfelhasználók oktatását.

 

Lapcom csoport

Rendszer: ITEM Típus: Integrált terjesztési és marketing rendszer  Bevezetés: 2004

2004. május 1-ével indult el a Lapcomnál a vállalat folyamataihoz igazított integrált rendszer, amelynek feladata az előfizetők adatainak nyilvántartása, az előfizetések-megrendelések kezelése, valamint a logisztikai támogatás, amely a nyomdai kötegeléstől egészen a túrajáratok összeállításáig, valamint az egyéni előfizetőkhöz történő kézbesítésig tart. Külön funkciócsoport készült az árushelyek támogatására, ami az árushelyekre kiszállítandó lapokat fajtánként, mennyiségre, értékre vonatkozóan kezeli. Az előfizetők adatait a rendszer teljes körűen kezeli az előfizető nevétől kezdve az állandó és ideiglenes lakcímen keresztül a Lapcom által igényelt adatokig, hiszen ezen adatokat marketing célra is felhasználják, az adatbázisból kinyert speciális marketing riportok alapján indítanak marketing akciókat.

 

Centrál Médiacsoport Zrt. (korábban: Sanoma Media Budapest Zrt.)

Rendszer: AdInfo Típus: Hirdetéskezelő rendszer Bevezetés: 2003

Európa második legnagyobb lapcsoportja, a finn Sanoma magyarországi leányvállalata – amely kiadja az országban megjelenő 42 legismertebb hetilapot és magazint – számára Centurában fejlesztettünk 2003-ban egy speciális hirdetéskezelő rendszert. A rendszer támogatja az összes lapban megjelenő hirdetésekkel kapcsolatos teljes-körű ügyintézést, hirdetők és folyószámláik kezelését, a hirdetési helyek laponkénti foglaltságára, időszakos üzleti tervezés és tényadatkezelésre és riportolásra vonatkozó funkciókat, hogy néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül. A rendszer homogén Microsoft környezetben MSSQL adatbázison fut.

 

HVG Kiadó Zrt.

Rendszer: Kiadói és terjesztési rendszer, Komplex kiadói portál   Bevezetés: 1998

Egyik legrégebbi és legkiforrottabb referenciánk Magyarország elsőszámú közéleti-gazdasági hetilapjának kiadója, a HVG Kiadó Zrt., ahol 1998-ban vezettük be a lapterjesztést és az előfizetők kezelését támogató kiadói ügyviteli rendszert. Az Oracle adatbázis alapú fejlesztett alkalmazás a HVG Kiadó Zrt. legfontosabb üzleti rendszere, funkcionalitása a fő lapterjesztési feladatok támogatásán túlmenően a pénzügy, marketing, terjesztés és postai kapcsolattartás területeire terjed ki.
Az alaprendszerhez kapcsolódóan került bevezetésre külön rendszerként a Komplex Kiadói Portál, amely integrált ügyfélközpontként működik többek között a reklamációkezelés, az előfizetés-megújítás és az elektronikus vásárlás területén.