Referenciáink

Kiadók, energetikai szolgáltató, bankok, televíziók, építőipari kivitelező, minisztérium stb.- referenciák az üzleti élet szinte minden területéről

Projekt menedzsment, jutalék kalkuláció, dokumentum menedzsment, videó streaming, hirdetéskezelés megoldások és szolgáltatások a legszélesebb palettáról

TopReferences

További üzleti területekTovábbi üzleti területek

Aquaworld Zrt.

Rendszer: TriDoc standard Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2014

Ügyfelünk 2014 nyarán vezette be a TriDoc standard dokumentumkezelő megoldást szerződései, számlái kezelésére, a jóváhagyási folyamatok automatizálására. Tanácsadást, testreszabást és oktatást követően a rendszer használatát 40 felhasználó kezdte meg.

 

Operational Consulting Kft.

Rendszer: TriCrm Típus: Ügyfélkapcsolat menedzsment rendszer Szolgáltatási időszak: 2012

2012 márciusától ASP szolgáltatás formájában használja TriCrm ügyfélkapcsolat menedzsment rendszerünket az Operational Consulting Kft. Ügyfelünk a TriCrm szolgáltatás segítségével tervezi nyilvántartani ügyfeleit és partnereit, valamint ebben a rendszerben történik a jövőben a cég tevékenységéhez kapcsolódó események rögzítése is.

 

Artemis Joint Undertaking

Rendszer: TriDoc standard Típus: Dokumentum menedzsment rendszer Bevezetés: 2010

Az Európai Unió pályázatok elbírálásával foglalkozó tagszervezete a beérkező pályázati anyagok egységes, rendszerezett tárolására és archiválására használja TriDoc standard termékünket. A termék egyedi funkciók kialakítása nélkül, kizárólag a beépített testreszabási opciók kihasználásával került bevezetésre.