Trilobita Informatikai Zrt.

Magas minőségű informatikai megoldások közepes és nagyvállatok egyedi üzleti problémáinak megoldására. Szakembereink a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, többdimenziós módszertan mentén tervezik meg és fejlesztik le az Ön számára specifikusan kialakított rendszereket.

Header_woman1

RólunkRólunk

A Trilobita 1997 óta fejleszt testreszabott üzleti megoldásokat vállalati ügyfeleknek.

Cégünk stabil növekedésének kulcsfontosságú alkotóeleme a projekt portfólió menedzsment (PPM) területén szerzett bizonyított hátterünk, valamint az ezen metodikák más területen való alkalmazása.

A folyamat menedzsment és adatbázis szerkesztésben szerzett biztos tudásunkra alapozva sikeresen terjeszkedtünk tovább olyan informatikai megoldások területén, mint az ügyfélkapcsolati menedzsment (CRM), vállalati tartalomkezelés (ECM) és a vállalatirányítás (ERP).

Speciálisan kialakított megoldás csapatokkal rendelkező projekt-alapú egyesület lévén minden csoportunk a saját üzleti megoldás-területén dolgozik. A megoldás csapatok mellett több műszaki csoportunk működik, mint az üzleti konzultáció és ergonómiai tervezés csapatok, akik szakmai hozzáértésükkel segítik a különböző megoldás-csapatok munkáját. Az egyes projektek és azok elvárásainak megfelelően a felelős megoldás-csapatok további más specialista csapatok erőforrásait alkalmazhatják ad hoc jelleggel a projekt kivitelezése közben.

Szervezetként előnyben részesítjük a rövid utasításokat és kölcsönös tisztelettel viseltetünk egymás iránt, hogy elkerüljük a hátráltató bürokratikus helyzeteket és a demoralizáló politikát. Tisztában vagyunk azzal, hogy azok a kollégák, akik őszintén élvezik a közös munkát, jobb eredményeket produkálnak hatékony munkával.