Trilobita Informatikai Zrt.

Magas minőségű informatikai megoldások közepes és nagyvállatok egyedi üzleti problémáinak megoldására. Szakembereink a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, többdimenziós módszertan mentén tervezik meg és fejlesztik le az Ön számára specifikusan kialakított rendszereket.

Header_woman1

CégtörténetCégtörténet

A Trilobita Informatikai Kft. 1997-ben alakult kizárólag magyar tulajdonosi körrel. A média piacon elért szakmai és gazdasági sikerek vezettek cégünk dinamikus növekedéséhez. 2002-ben a Trilobita bejegyzett részvénytársasággá válását követően fokozatosan növeltük a szakmai munkaerőt és kezdtünk új technológiák alkalmazásába.

2004 - „Oracle Application Server Partner of the Year”, „Master Agreement for IT Services” szerződés a Procter & Gamble-el.

A 2006-os évtől fejlesztéseinkben a SOA technológiás termékkomponenseknek köszönhetően lehetővé válik a későbbi egyszerűbb illesztés, a rugalmasabb továbbfejlesztés, valamint egy szabványosabb alkalmazásfejlesztés. A termékeinknél alkalmazott RIA technológia lehetővé teszi, hogy páratlanul gazdag és ergonomikus felhasználói felületeket használhassunk.

2008-ban megjelennek cégünk mediachannel.hu videó és audió streaming szolgáltatásának továbbfejlesztett, harmadik generációs megoldáscsomagjai, melyekben helyet kapnak olyan a magyarországi on-line piacon még újszerű funkciók is mint például a lejátszókban megjelenő reklámok kampány szintű menedzsmentje.

Cégünk 2008 elejétől SAS technológiai partnerként vezet be adattárház rendszereket, valamint az üzleti intelligencia megoldások terén SAS üzleti tanácsadóként és rendszer integrátorként mutatkozunk be a nagyvállalati rendszerek piacán.

2009-ben TriDoc dokumentum menedzsment termékünk nemzetközi piacon való megjelenésének első lépéseként megkezdtük a korábban elsősorban nagyvállalati rendszerként működő TriDoc rendszer kis- és középvállalatoknak szánt dobozos termékké fejlesztését.  

2010 év végén a TriDoc Global Partner Network hálózat tagjainak száma meghaladja a 25-öt. A TriDoc termék a viszonteladók révén már a világ több mint 26 országában elérhető.

2011 év elején véget ér a 2010-es év egyik legmeghatározóbb projektje, melynek során az MVM Informatikánál került bevezetésre a TriDoc termék enterprise változata.

Sikerrel vezettünk be átfogó iratkezelési megoldást TriDoc enterprise termékünkre alapozva a TriGránit Zrt.-nél 2012-ben, majd Magyarország legnagyobb energiaszállító vállalatánál, valamint hazánk több mint 650 kiadó lapjait terjesztő lapterjesztő vállalatánál 2014-ben.

2014 novemberében cégünk a Pegazus Díj Feltörekvő kategóriájában 3. helyezést ért el. A Magyarország legdinamikusabban fejlődő  kis- és középvállalkozásait díjazó elismerést a Trilobita Zrt. a 2011-2013 között tapasztalható kimagasló növekedése okán nyerte el.

2015-ben sikerrel zártuk le GOP-1.1.1 pályázatunkat, melynek eredményeként jött létre KARDIOTOX megoldásunk.

2016-ban TriDoc enterprise iratkezelő megoldásunkat Magyarország legnagyobb hazai bankjánál vezettük be. A rendszer kiterjesztése jelenleg is folyamatban van.

2017 márciusában jelent meg DocuBank felhő alapú szolgáltatásunk, mellyel elsősorban nemzetközi ügyfelek számára szeretnénk biztonságos, online dokumentumkezelési szolgáltatást nyújtani.