Trilobita Informatikai Zrt.

Magas minőségű informatikai megoldások közepes és nagyvállatok egyedi üzleti problémáinak megoldására. Szakembereink a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, többdimenziós módszertan mentén tervezik meg és fejlesztik le az Ön számára specifikusan kialakított rendszereket.

Header_woman1

ÜzletágakÜzletágak

Corporate Information Systems

CIS üzletágunk felel azokért a fejlesztésekért, melyek célja a vállalatoknál meglévő információ elektronikus gyűjtése, tárolása, feldolgozása és különböző módon való megjelenítése. Ezeknél a rendszereknél a komplex riportálási funkciókra esik a hangsúly, nem pedig a vállalat üzleti folyamatainak egyedileg történő támogatására.

Business Process Management

BPM üzletágunkhoz tartoznak azok a fejlesztések, melyek egy-egy vállalat bizonyos üzleti folyamatainak teljes körű informatikai támogatását valósítják meg. Ezeknél a rendszereknél az üzleti folyamatok modellezésére, optimalizálására fektetünk hangsúlyt.

Project Planning and Management

Cégünk üzletágai közül kiemelkedik a PPM üzletág, mely cégünk fő termékével, a PMQ3 Vállalati Multiprojekt-irányítási Rendszerrel és ehhez a termékcsaládhoz tartozó szolgáltatásokkal foglalkozik. A PMQ3 egy olyan menedzsment eszköz, amely összefogja a projektek tervezésére, koordinálásra, ellenőrzésére, valamint utógondozására használt technológiákat. Olyan webes platform, amely lehetővé teszi az egyes projektek egységes kezelését, így segítve a vállalatok eredményességét és az egységes szakmai kultúra kialakítását.

Tanácsadás

CIS, BPM és PPM üzletágaink mindegyikéhez nélkülözhetetlen tanácsadói tevékenységünk. Ennek keretében ügyfeleink kérésére olyan dokumentumokat készítünk, melyekben elemezzük az új igények megvalósíthatóságát, javaslatokat fogalmazunk meg a létrehozandó rendszerek megvalósítására, vizsgálatára vagy meglévő rendszerek felülvizsgálatára.