Szolgáltatásaink

On-Demand ASP szolgáltatásaink havi díjas konstrukcióban tesznek felhasználóink számára elérhetővé magas-szintű informatikai háttérszolgáltatásokat.

Header_woman

Támogatási szolgáltatásokTámogatási szolgáltatások

A Trilobita által szállított megoldások, termékek és szolgáltatások mindegyikéhez cégünk  különböző mélységű és tartalmú támogatási szolgáltatásokat is nyújt. A támogatási szerződésekben foglaltaknak megfelelően szolgáltatásaink az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően az alábbiakból épülhetnek fel:

Rendelkezésre állás - Trilobita Helpdesk

A rendszereinkhez kapcsolódó hibabejelentések, problémafelvetések, igénybejelentések elsődleges fórum a Trilobita Helpdesk rendszer, melyhez minden ügyfelünk számára egyedi felhasználói fiókot, fiókokat biztosítunk. Munkaidőben szupport felelős kollégáink telefon és email formájában is várják ügyfeleink megkereséseit. A bejelentésekre munkatársaink igyekeznek azonnal, bonyolult esetekben a megfelelő elemzést követően reagálni, a kívánt segítséget megadni.

Rendszerkövetés, karbantartás - Hibák és módosítási igények kezelése

Az átadott rendszerrel, működő szolgáltatással kapcsolatos új igények, ötletek kezelését, megvalósítását valamint a hibák javítását rendszerkövetés ill. -karbantartás formájában biztosítjuk. A hibák javítása azok sürgősség és fontosság alapján meghatározott prioritása alapján történik. A hibajavítások és az új elemek megvalósítására vonatkozó prioritásokat az ügyféllel egyeztetve kerülnek meghatározásra.

Termékeink javított, bővített változatait ügyfeleink javító csomagok valamint új verziók formájában érhetik el, melyek többsége egy egyszerű telepítést követően a már meglévő termékbe épül be.