Ugrás a tartalomra

Egyéb hírek

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink! A koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel arra kérünk mindenkit, hogy mindannyiunk biztonságának érdekében a személyes ügyintézés helyett telefonon, vagy online vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeken.

Tovább

Töltsd nálunk a szakmai gyakorlatod!

Az idei évtől lehetőséget biztosítunk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Villamosmérnöki és Informatikai Kar (Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék) hallgatói számára, hogy cégünknél töltsék el szakmai gyakorlatukat.

Tovább

Törekvés a rendre

Üzleti sikert soha nem ért el olyan vállalat, amelyre belső rendetlenség lenne jellemző. Jó gazdaként a menedzsment egyik feladata a vállalati folyamatok szabályozása, monitorozása, mérése, felülbírálása, szükség esetén módosítása és fejlesztése a vevők, ügyfelek, beszállítók, saját alkalmazottaik és a tulajdonosok megelégedésére.

Tovább

GDPR tájékoztató - Méglévő ügyfeleinknek

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy szoftvertámogatási és -követési szolgáltatásainkat az európai általános adatvédelmi rendelettel (EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2016/679 RENDELETÉVEL) összhangban szigorítottuk. Ennek érdekében a hibabejelentési,– javítási (és fejlesztési) eljárások az alábbiakban módosulnak:

Tovább

Iratkezelő megoldást keres?

Ismerje meg TriDoc enterprise megoldásunkat.