A vezető információs technológia

Szélsőségesen letisztult technológia-választás, minőségszeretet és műszaki precizitás.

Header tech 2

Professzionális Oracle alapú technológiaProfesszionális Oracle alapú technológia

Ezt a technológiát olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnék kihasználni azokat a speciális teljesítménynövelő lehetőségeket, amelyeket az Oracle kifejezetten az alkalmazások sebességének és terhelhetőségének növelése érdekében alakított ki.

Oracle alapú technológiánk speciálisan az Oracle által fejlesztett eszközökre épül, ennek segítségével különösen robosztus, nagy terhelhetőségű és hatékony megoldásokat készíthetünk.


A perzisztenciáért az Oracle adatbázis-kezelője felel, mellyel az Oracle Toplink eszköze tartja a kapcsolatot. Ezzel a közbülső réteggel az alkalmazás és az adatbázis között különösen hatékony és gyors kommunikációt tudunk biztosítani.

Az alkalmazás üzleti logikáját az Oracle Application Server szolgálja ki. Ezen a szerveren találhatók az üzleti folyamatok, a végrehajtó modulok, valamint innen kapja az adatokat a kicsatoló rétegen keresztül a megjelenítési réteg is.

A RIA technológián alapuló megjelenítési réteg esetében a kicsatoló réteg az adott üzleti folyamatnak megfelelően csoportosítva, XML formátumba csomagolva adja át az adatokat a megjelenítési rétegnek.

Azokban az esetekben, amikor a RIA technológia nem használható (pl. kiélezett sebesség- és terhelésigények), a megjelenítési rétegnél JSF technológiát alkalmazunk Oracle ADF Faces komponensekkel, mely egyszerű kommunikációs felületet lát el, átalakítást nem végez.

Itt is az ábrán látható szaggatott vonal mentén „vágható el” az alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy egy új megjelenítési réteg alkalmazásához csak a szaggatott vonal feletti részt kell módosítani, a rendszer többi része érintetlenül marad.