Termékeink

Ismerje meg elsősorban kis és közepes méretű vállalatok számára készült termékeinket, melyek tervezése során elsődleges célunk a napi munkafolyamatok hatékony támogatása volt.

Tri termékek

TriDoc Easy document managementTriDoc Easy document management

Minden, amire dokumentumai kezeléséhez szüksége van!

TriDoc standard termékverzió - ÚJ multi-screen felülettel!

 

A TriDoc Easy document management termék bevezetésével vállalata iktatási és dokumentum menedzsment folyamatai egységesen kezelhetővé válnak, a folyamatok automatizálásával a dokumentum kezelési hatékonyság nő, a munkaráfordítás jelentősen csökkenthető.

Platform független szerver alkalmazás

Használja a TriDoc rendszer Windows, Linux vagy akár Macintosh operációs rendszereken.
Más adatbázist szeretne a TriDoc rendszerhez? Válassza Oracle alapú rendszerváltozatunkat!

Teljesen webes rendszer

Iktassa dokumentumait bárhonnan, bármikor a teljesen webes TriDoc rendszer segítségével! Az általunk alkalmazott RIA technológiával mindezt egy áttekinthető, ergonomikus felhasználói felületen teheti.

Beépített jóváhagyási workflow modullal

A rendszerbe épített workflow modul a dokumentum készítési és jóváhagyási folyamatokat egyaránt támogatja. Az új haladó jóváhagyási workflow segítségével akár összetett jóváhagyási folyamatokat is könnyedén definiálhat különböző dokumentum típusaihoz!

Egyszerű és biztonságos dokumentum archiválás

A TriDoc rendszerben biztonságosan és nyomon követhető formában tudja tárolni elektronikus dokumentumait és az azokhoz tartozó információkat.
A több évig megőrzendő dokumentumok biztonságát a TriDoc adatbázis alapú technológiája garantálja.

Adatszintű és funkció jogosultság kezelő modul

Határozza meg egyszerűen, hogy ki mely dokumentumokon milyen műveleteket hajthat végre a beépített jogosultság kezelő modul segítségével. A TriDoc rendszer egyaránt lehetőséget biztosít adatszintű illetve funkció jogosultságok definiálására is.

Beépített dokumentum statisztikákkal

A TriDoc rendszerben rögzített dokumentumokhoz kapcsolódó trendeket a rendszerbe épített statisztikák segítségével követhetjük nyomon.

10 alapértelmezett nyelv - nyelvi testreszabás lehetősége

Használja a TriDoc rendszert a dobozban található tíz előredefiniált nyelven, vagy készítse el saját nyelvi verzióját. Állítsa be minden munkatársának az általa használni kívánt nyelvet, így egyszerűsítve le mindennapi munkájukat.

Feladatértesítés e-mailben akár mobiltelefonra is

Kövesse nyomon dokumentációs feladatait akár mobil telefonján keresztül is!
Használja a rendszeres e-mailes értesítést aktuális dokumentációs teendői megtekintéséhez!

Csoportos műveletek

A TriDocba felvitt dokumentumokon végezzen csoportos műveleteket. Zároljon, értékeljen akár több tucat dokumentumot is egyetlen gombnyomással!

Fax-, email és szkenner integráció

Iktassa automatikusan beérkező dokumentumait csoportos iktatási csatornák használatával. A szkennelt, faxban vagy e-mailben érkező dokumentumok az előre definiált paraméterek alapján automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, bekerülnek a TriDoc rendszerbe.

További információkért látogasson el termékünk weboldalára: www.TriDoc.eu

A termék megrendedeléséhez keressen minket telefonon a +36 1 220 6458-as telefonszámon, vagy e-mailben a diana.wagner@trilobita.hu e-mail címen!

 

Képernyőminták megtekintése >>