Viszonteladott termékek

Technológiai és alkalmazásgyártó partnereink (Oracle, IBM, Bitrixsoft, Windward Studios)  termékei révén az általunk kínált termékpaletta alkalmas az egy vállalat működéséhez kapcsolódó munkafolyamatok teljeskörű lefedésére.

Header_woman1

Nucleus PowerCARD®Nucleus PowerCARD®

Bankkártya menedzsment rendszer bármely típusú kártya kibocsátója és kártyaelfogadó-hálózat tagjai számára


A PowerCARD®  egy mindenre kiterjedő bankkártya megoldás, amely a bankok és pénzintézetek számára lehetővé teszi a kártya kibocsátási és elfogadási tevékenységek egységes kezelését. A rendszer legfőbb előnye a bankkártyákhoz kapcsolódó napi tevékenységek kockázata feletti kontroll, a kockázatok csökkentése és ezáltal a hatékonyság növelése. A PowerCARD®  több nyelv és több pénznem használatát is támogatja, lehetőséget biztosít a több telephelyes vagy akár több országban történő alkalmazásra. A rendszer napi 24 órás rendelkezésre állást garantál a hét minden napján.


A rendszer mind a kibocsátási mind az elfogadói oldal front-office és back-office folyamatait integráltan kezeli, ezáltal az adatok duplikáció kiküszöbölhetővé váli

Hová-tovább a PowerCARD® megoldás döntés támogató szerepet is betölthet. A rendszer rugalmasan kezeli a különböző ATM hardverekkel és szoftverekkel való integrációt, a piacon fellelhető ATM szolgáltató nagy többségéhez már meglévő integrációs megoldásokat kínálva.

Támogatott kártya típusok:

  • ATM kártyák

  • Dombornyomású betéti kártyák

  • Dombornyomású hitelkártyák

  • Elektronikus betéti kártyák

  • Elektronikus hitelkártyák

  • Hitelkártyák

  • Smart kártyák

  • Co-branded kártyák

  • Hűség kártyák

Többnyelvűség: A  PowerCARD® rendszer többnyelvű használatra biztosít lehetőséget. A felhasználók az általuk preferált nyelven használhatják a rendszert, a vevők pedig egyedileg választhatják meg a bankkal történő kommunikáció általuk preferált nyelvét (angol, török, arab stb.).

Több pénznem használata: Kibocsátói és elfogadói oldalon is módunk van több pénznem használatára. A rendszerben történő összes tranzakció 4 pénznemben kerül rögzítésre, ezáltal biztonságot nyújtva extrém helyzetek felmerülése esetén is. Az árfolyamokat a rendszer igény esetén akár 1 másodperces frissítéssel is képes kezelni.

Paraméterezhetőség: A számlagenerálás és a tranzakciók utáni kamatszámítás egyedileg, a bank igényeinek megfelelően paraméterezhető.

Skálázhatóság: A PowerCARD® terméknél alkalmazott technológia magas fokú skálázhatóságot biztosít mind az adatbázis mind az alkalmazás szerver esetében.

További információkért kérem látogasson el a Nucleus Software hivalatos weboldalára >>