Ugrás a tartalomra

Partnerek

Trilobita - Bemutatkozó

Töltse le rövid cégismertető bemutatónkat.

Letöltés

For corporate information in English please click here.

Kiemelt referenciák

 • Az MVM Csoporthoz tartozó Atomix Kft. iratainak iktatására TriDoc enterprise rendszerünket választotta. Az iktatási és iratkezelési feladatokat a rendszer alapfunkciói látják el.

  Atomix Kft. Iratkezelő alkalmazás bevezetése
 • A Pauker Nyomdával együttműködésben kifejlesztett PrintInd4 nyomdai gyártócella intelligens adatgyűjtő és optimalizáló megoldás elsősorban a heterogén technológiákat alkalmazó nyomdák integrált adatgyűjtését és ezáltal a gyártási folyamatok optimalizálását hivatott támogatni. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően a megoldás egyéb gyártói környezetekben – például gépgyártás - is kitűnően alkalmazható.

  Pauker Holding Kft. Nyomdai gyártócella intelligens adatgyűjtő és optimalizáló megoldás
 • A Hidrofilt Kft.-vel együttműködve, közös kutatás-fejlesztési projekt keretében fejlesztettük ki GMF Big Data adatgyűjtő megoldásunkat, mely kifejezetten vízkezelő berendezések, vízművek és szennyvíztelepek adatainak teljeskörű monitorozására és adatelemzésére alkalmas. Szoftveres megoldásunkat a Hidrofilt Kft. sajátfejlesztésű konténeres víztisztító berendezéseibe integrálta.

  Hidrofilt Kft. GMF Big Data adatgyűjtő megoldás
 • A MITO Communications Zrt. a 2019-2020-as évek fordulóján vezette be TriDoc standard dokumentumkezelő megoldásunkat. A rendszert számos pontján testreszabva vette használatba ügynökségi tevékenységekkel foglalkozó ügyfelünk.

  MITO Communications Zrt. TriDoc dokumentumkezelő megoldás
 • Az OTP Bank iktató, dokumentumkezelő rendszerének bevezetését 2016 nyarán kezdtük meg. Az IT Fejlesztési Igazgatóság alap iktatási folyamatának, valamint a market sounding folyamatoknak éles üzemi indulása 2017 elején történt meg. A rendszert azóta a bank több üzleti területe is használatba vette saját iratkezelési igényeinek lefedésére.

  OTP Bank Nyrt. Iktató- és dokumentumkezelő rendszer
 • Az UniCredit Bank jutalékos rendszerben történő szolgáltatás értékesítésének elszámolás támogatására rendelte meg tőlünk jutalékszámítási megoldását, amelyet egy hat hónapos bevezetési és testreszabási fázis után 2007. júliusától folyamatosan üzemeltet. 

  UniCredit Bank Zrt. Jutalék menedzsment megoldás
 • A projekt során a Richter Gedeon Nyrt. korábbi iratkezelő megoldásának leváltását, az iratok migrálását végeztük el az Informatikai Főosztály részére.

  Richter Gedeon Nyrt. Iratkezelő megoldás
 • A Linamar Hungary Zt.- nél a 2011-2012-es év fordulóján került bevezetésre TriDoc standard rendszerünk, melyet ügyfelünk elsősorban megrendelések, beszerzési engedélyek, számlák, HR dokumentumok és metrológiai jegyzőkönyvek iktatására, elektronikus kezelésére használ.

  Linamar Hungary Zrt. Dokumentumkezelő megoldás
 • A LAPKER Csoport 2014-2015 fordulóján öt cégére párhuzamosan vezette be a TriDoc megoldást. A rendszer bevezetésének főbb, hosszú távú céljai az iratok manuális kezelésének megszüntetése, a papír alapon történő engedélyezési folyamatok szoftverrel történő kiváltása, valamint a szerződések digitálistárolása voltak.

  Magyar Lapterjesztő Zrt. Irat- és ügykezelő megoldás
 • A Paks II. projekt kapcsolódó iratainak tárolására az MVMI Informatikai közreműködésével került bevezetésre a TriDoc enterprise rendszer. A rendszer legfőbb feladata az iratok tárolása és megfelelő jogosultság alapú elérhetőségének biztosítása, valamint a projekt alapú jóváhagyási folyamatok támogatása.

  Paks II. Zrt. Iktató- és iratkezelő megoldás

Aktív Rekord Kft.

http://aktivrekord.hu/

1992 óta az automatikus adatrögzítés szakértőjeként támogatja a vállalatokat a gyorsabb és hatékonyabb adatbevitel megvalósításában.

Ajánlott megoldások: Oculens, OcuSzámla, ABBYY megoldások, Fujitsu szkennerek

Computer Emporium Kft.

http://www.computeremporium.hu/

Számítástechnikai, fotó és szórakoztatóelektronikai cikkek szállítója több mint 500 gyártó 50.000 termékével a kínálatában.

Ajánlott megoldások: Hardware és szoftver, biztonságtechnikai eszközök

Hidrofilt Kft.

https://www.hidrofilt.hu/

A HIDROFILT Kft. az ivóvízkezelés, a technológiai vízkezelés és az ipari szennyvízkezelés területén folytatja tevékenységét immár 25 éve.

Ajánlott megoldások: Vízkezelő berendezések, rendszerek tervezése, gyártása, üzembe helyezése és üzemeltetése

Kvalix Automatika Kft.

https://www.kvalix.hu/

Ipari automatizálással, elsősorban gyártásautomatizálással foglalkozó vállalat, amely a feldolgozóipar szinte minden területén rendelkezik tapasztalatokkal.

Ajánlott megoldások: Ipari érzékelők, ipari verzlő berendezések, egyedi célgépek

Madis Consulting Kft.

http://madis.hu

Magas szintű informatikai és üzleti tapasztalatokkal rendelkező, vezető információs technológiákban és módszertanokban jártas szolgáltató vállalat.

Ajánlott megoldások: Adattárház, BI, fejlett analitikai és tanácsadási szolgáltatások

MVMI Zrt.

http://www.mvm-informatika.hu

Magasan kvalifikált szakértői csapattal és korszerű infrastruktúrával rendelkező informatikai szolgáltató, széleskörű nagyvállalati tapasztalattal.

Iratkezelő megoldást keres?

Ismerje meg TriDoc enterprise megoldásunkat.